Soov aidata viis Tiibetisse tohterdama

Silja Joon
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

“Nad tõusevad päikesega ja lähevad koos päikesega magama. Mitte et ma igatseks taga primitiivset elu, aga olen õnnelik, et eestlastel on side loodusega veel säilinud ja nad pole tarbimishulluses kaotanud loodusrahva arukust,” ütleb Tiibeti reisilt naasnud Eidi Aidla.

Aidla meenutab, et pärnakas sai temast 2001. aastal. Kolme lapsega pere kolis Märjamaalt Pärnusse, sest Eidi abikaasa on Pärnumaal kasvanud. Eidi tunnistab, et on tegelikult Raplamaa piigana lõpetanud Pärnu-Jaagupi gümnaasiumi, nii et Pärnu on teda kogu aeg magnetina tõmmanud.

Asjaliku loomuga naine on endale alati teadvustanud, et amet peab leiva lauale tooma. Tema karjäär hakkas hargnema pangatööst, kus ta aastaid erakliendihaldurina töötas ja paralleelselt Pärnu kolledžis ärijuhtimist õppis. Seejärel kutsuti Eidi Aidla juhtima kohalikku hambakliinikut ja see ongi praegu ta põhitöö.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles