Särtsakas õpetaja kehtestas kuldreegli

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Mulle meeldib töötada koolis, mulle meeldib töötada noortega,” ütleb Tõstamaa keskkooli arvutiõpetaja, huvijuht ja klassijuhataja Karoliine Kask.
“Mulle meeldib töötada koolis, mulle meeldib töötada noortega,” ütleb Tõstamaa keskkooli arvutiõpetaja, huvijuht ja klassijuhataja Karoliine Kask. Foto: Urmas Luik

Kodus väikese Kene ema, noortekeskuses Karoliine ja koolis õpetaja Kask – selline on üks Tõstamaa keskkooli vilistlastest, kes armastab oma tööd ja maaelu.

Õpetajate päeva eel jõudis Karoliine Kask oma esimese suure tunnustuse, Pärnumaa aasta noorsootöötaja aunimetuseni. Koolipere ja kümme 11. klassi poissi-tüdrukut on sillas, sest see on ju tema, nende särtsakas ja särav õpetaja. Kuidas nad teda iseloomustavad, loete siitsamast “langevatelt vahtralehtedelt”.

Kui õpetaja Kask oma lapsed ehk keskkooliosa suurima klassi 2017. aasta jaanipäeva eel teele saadab, möödub tal kümme aastat päevast, mil ta mõisakooli stiilses aulas võttis vastu lõputunnistuse. Ajalukku läks nende klass kui ainult tüdrukute kollektiiv. Tema klassijuhataja Ene Lehtsalu töötab Lindi koolis, kuid just õpetaja Lehtsalu eeskuju järgib nüüd õpetaja Kask.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles