Pärnu autojuhid on usinad plekimõlkijad

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peale väljasõidu vigade juhtub parklates plekimõlkimisi sellepärastki, et autod on valesti või liialt tihedalt pargitud ja kõrvalseisja uks riivab teist masinat.
Peale väljasõidu vigade juhtub parklates plekimõlkimisi sellepärastki, et autod on valesti või liialt tihedalt pargitud ja kõrvalseisja uks riivab teist masinat. Foto: Ants Liigus

Liikluskindlustuse registri andmete põhjal on Pärnus liikluskindlustusjuhtumite osa kümne protsendi võrra suurem kui Eestis keskmiselt, sealjuures esineb sõidukijuhtidel suuri probleeme parkimisega.

“Esmaspäevase seisuga on sel aastal Pärnu linnas toimunud 730 liikluskindlustuse juhtumit kahjunõuete kogusummaga 1,1 miljonit eurot,” teadis Eesti liikluskindlustuse fondi (LKF) valdkonna juht Ülli Reimets. “Neist 45 protsenti ehk 321 juhtumit on seotud parkimisega, millel kahjunõudeid kokku 300 000 eurot.” Sealjuures tõstis Reimets esile, et pärnakate kindlustusjuhud ei ületa kümnendikuga ainult kogu Eestit, vaid ka pealinna.

Raskused tagurdamisel

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles