Eesti parima klassiõpetaja tiitel tuli Pärnusse

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lemme Sulaoja, Kuninga tänava põhikooli õpetaja.
Lemme Sulaoja, Kuninga tänava põhikooli õpetaja. Foto: PP

Nädalavahetusel Tartus Vanemuise kontserdimajas üleriigilisel aasta õpetaja auhinnagalaõhtul "Eestimaa õpib ja tänab" kuulutati välja tänavused hariduspreemiate saajad. Pärnumaa õpetajatest pälvis tänuüritusel tunnustuse Pärnu Kuninga tänava põhikooli õpetaja Lemme Sulaoja, kes tituleeriti aasta klassiõpetajaks.

Parima klassiõpetaja esildises seisab: mitmekülgne ja loominguline õpetaja Lemme Sulaoja püüab pakkuda igale lapsele eduelamusi ja tema sisukates ainetundides valitseb alati sõbralik ja töine õhkkond. Õpilased peavad tema tunde kaasahaaravateks, sest õpetaja annab põnevaid praktilisi ülesandeid ja kasutab ohtrasti infotehnoloogia võimalusi.

Aasta õpetaja galaõhtuga soovitakse esile tõsta haridustöötajaid ja hariduse toetajaid, kes panustavad noorte heasse käekäiku ja kelle töö on teistele eeskujuks.

Tunnustusürituse eestvedajad on haridus- ja teadusministeerium, sihtasutus Innove ja Eesti haridustöötajate liit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles