Taali kross pakkus põnevaid vaatemänge

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kabli noormees Kairo Kallas võitis juba viiendat korda superfinaali karika.
Kabli noormees Kairo Kallas võitis juba viiendat korda superfinaali karika. Foto: Erki Sport

Erki Spordi superkrossi karikasarja eelviimasel, 10. etapil kihutasid Taali rajal kuue masinaklassi sõiduautod ja noored Peterburi võidusõitjad võtsid üksteiselt mõõtu krossikartidel.

Noorteklassis teenis oma esimese etapivõidu Robin Altosaar (Volkswagen Golf II), teiseks tuli Marko Andreas Muru (VAZ-2105) ja kolmanda auhinna teenis Kevin Maltsev (Lada Samara). Nii kvalifikatsioonis kui eelsõitudes esimese-teise koha pärast heidelnud Georg Orr (Lada Samara) ja Kristofer Lupp (Mitsubishi Colt) katkestasid finaalsõidu masinarikke tõttu.

Esiveoliste autode finaalis kihutas esimesena üle lõpujoone Vahur Kupper (Opel Kadett), kannul Andres Rohtla (Volkswagen Golf II) ja Martin Kutser (Volkswagen Golf). Sarja liider Simo Lind pidi tehniliste probleemide tõttu võidusõidu teises poolfinaalis katki jätma. Mati Herdoja (Ford Escort) jõudis teises eelsõidus liidrikoha haarata, kui tema sõiduriist otsustas oma peremehega töölepingu lõpetada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles