Tennisekeskuse juurdeehituse arhitektuurivõistlusel jäi esikoht välja andmata

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võistlustöö "Gamesetmatch".
Võistlustöö "Gamesetmatch". Foto: Pärnu linnavalitsus

Pärnu linnavalitsus kiitis heaks Tammsaare puiestee tennisekeskuse juurdeehituse arhitektuurivõistluse tulemused ja soovitab selle rajamisel kasutada konkursil teise koha saanud võistlustööd "Gamesetmatch".

Žürii jättis konkursil esimese koha välja andmata. Teine koht anti võistlustööle "Gamesetmatch", mille autor on  Apex Arhitektuuribüroo OÜ, ja võistlustööle nimega "Sett", mille autor on HG Arhitektuur OÜ. Konkursi kolmas koht kuulub žürii hinnangul võistlustööle Paarismäng", mille autor on Luure Grupp OÜ.

Žürii otsuse järgi asub võistluse korraldaja parima lahenduse leidmiseks läbirääkimisi pidama teise koha saavutanud võistlustööde autoritega, et täpsustada tööde arhitektuurilisi, konstruktsioonilisi ja tehnoloogilisi üksikasju.

Detailplaneeringu lahenduse optimaalseks realiseerimiseks ja parima tulemuse saavutamiseks A. H. Tammsaare 39 kinnistul soovitab Pärnu linnavalitsus kasutada võistlusööd märgusõnaga "Gamesetmatch".

Pärnu tennisekeskuse juurdeehituse arhitektuurivõistluse võistlusülesanne oli projekteerida Pärnu tennisekeskusele majutusfunktsiooniga juurdeehitus- ja suvekohviku eskiislahendus vastavalt käesolevale materjalile ja kehtivale ala detailplaneeringule.

Arhitektuurivõistluse korraldas OÜ Pärnu Tennisekeskus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles