Taali kross pakkus põnevaid vaatemänge

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Honda Civicut taltsutav Kabli noormees Kairo Kallas oli juba enne Taali võistlust kindlustanud endale 2WD vabaklassis superkrossi sarja võidu.
Honda Civicut taltsutav Kabli noormees Kairo Kallas oli juba enne Taali võistlust kindlustanud endale 2WD vabaklassis superkrossi sarja võidu. Foto: Pille Russi

Erki Spordi superkrossi karikasarja eelviimasel, 10. etapil kihutasid Taali rajal kuue masinaklassi sõiduautod ja noored Peterburi võidusõitjad võtsid üksteiselt mõõtu krosskartidel.

“Taali võidusõit pakkus erakordselt suurele autospordifännide seltskonnale terve päeva hulga põnevaid vaatemänge,” ütles superkrossi karikasarja peakorraldaja Eiki Eriste.

“Nii mõneski masinaklassis ei pääsenud favoriidid löögile ja uued tegijad teenisid auhindu. Väärib märkimist, et Ameriico Jöfferti meeskond Ammi Racing tõi rajale kaks uut BMWd ja kõik märgid näitavad, et superkross on uue hingamise saanud,” lisas Eriste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles