Fookus teeb hoovis õhtustajatele sooja

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettekandja Signe Shewakramani tervitab külalisi lahke naeratusega ja juhatab õhtustajad lauda.
Ettekandja Signe Shewakramani tervitab külalisi lahke naeratusega ja juhatab õhtustajad lauda. Foto: Erakogu

Varem iganädalaste pidudega pärnakaid kostitanud kohvik Fookus loobus diskode korraldamisest ja keskendub restoranielamuse pakkumisele.

“Õhtustama tulnute magustoidu ajaks oli oht, et taldrik kipub bassimuusika värisedes laualt maha kukkuma. Esimeste öiste külastajate peomeeleolu kasvamist takistasid omakorda einestajad,” selgitab Fookuse juhataja Lenno Õunapuu, miks edaspidi pannakse rõhku vaid kvaliteetsele restoranile ja lokaalile, kus enne ööklubisse minekut hea mõni kokteil võtta.

“Kuna Fookuse meeskond ei ole nõus veel sügisesse astuma, paigaldasime hoovi laudade kohale infrapunasoojendid ja keset hoovi gaasipõleti, et ka halva ilma korral oleks soe õhtusööki ja kokteili nautida,” innustab Õunapuu pärnakaid suve pikendama.

Õunapuu sõnutsi oli põhjaliku uuenduskuuri läbinud Fookuse meeskond suvel nagu orav rattas: kogus metsast ja põllult talvevarusid, et pakkuda restorani külastajatele maalähedast toiduelamust.

“Meie menüüs on nüüd sada protsenti naturaalne õunamahl, vanaemade marineeritud kurgid, aedoad, kõrvitsad, marjad, köögiviljad ja isegi põdrasammal,” tutvustab Õunapuu neljapäevast pühapäevani avatud Fookuse menüüd.  

Kevadel toimunud restoranide nädalal pärnakate lemmikuks valitud lammas jäeti siiski menüüsse ja taas leiab menüüst ka piraka maheveiseburgeri, mida juhataja ütlust mööda on poolteise tegutsemisaasta jooksul tellitud poolteist korda rohkem kui kõiki teisi roogasid kokku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles