Pernau ja Rotiküla pruulmeistrid on hingega õlleteo juures

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu õllemeistrite Rainer Marguse (vasakul) ja Margo Samorokovi sõnutsi on õlle pruulimisel mõnus kõik: nii protsess kui ka tulemus.
Pärnu õllemeistrite Rainer Marguse (vasakul) ja Margo Samorokovi sõnutsi on õlle pruulimisel mõnus kõik: nii protsess kui ka tulemus. Foto: Urmas Luik

“Kui oled korra ise kodus õlut teinud ja see on hästi välja tulnud, siis tagasiteed enam pole,” ütleb Pernau katselabori-pruulikoja õllemeister Margo Samorokov.

Ainuüksi kesvamärjukese pruulimise protsess ise on Samorokovi arvates sedavõrd kaasahaarav, et äratab ka üsna leiges õllesõbras hasardi katsetada uute maitsetega.

Tõsi, eks lõpptulemuski ole oluline, muidu ei vaevuks nädalatepikkust jändamist ette võtma ja ostaks õlle poest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles