Õpetaja maalib laseriga kallisseltsi lilli

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õpetaja Triinu Tšetšin kujundab ja graveerib puidust toodetele laseraparaadiga kihnupäraseid mustreid.
Õpetaja Triinu Tšetšin kujundab ja graveerib puidust toodetele laseraparaadiga kihnupäraseid mustreid. Foto: Silvia Paluoja

Sokikudumise asemel lõikab Pärna Triinu moodsa laseriga mustreid puidusse, mille on ette valmistanud tema isa ja OÜ Kihnu Puukoi omanik Enno Tšetšin ehk kihnupäraselt talukoha järgi Pärna Enno.

Isa ja tütre koostöös ja kodusaare ettevõtja Paal Põlluste mõtet järgides valmisid kordumatud kingitused – puidust seinaplaadid reisiparvlaeva Kihnu Virve kujutisega –, millega vallavanem Ingvar Saare tänas aluse valmimisele enim kaasa aidanuid.

“Lapsest saadik olen isaga kaasas käinud, isa kõrvalt puutööd teinud, aga see ei ole minu eriala, olen õpetaja, annan loodusaineid ja praegu olen lapsehoolduspuhkusel,” seletab Triinu Tšetšin ja võtab näitamiseks uusima toote – pusle, millest saab kokku panna Kihnu kaardi ja mida turistid saavad meenena muuseumist osta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles