Eakate festivalil tunnustati pärnumaalasi

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maire Miglai.
Maire Miglai. Foto: Urmas Luik

Eelmisel nädalal toimunud eakate festivalil “Hoiame kokku” pärjati auhindadega konkursi “Aastad täis sära ja väärikust” parimaid. Tunnustust jätkus Pärnumaa eakate ettevõtmistelegi: seltsielu kategoorias sai auhinna Pärnu osavus- ja lauamängude klubi ja persooniauhinna teenis Vaike Viileberg Torist.

Pärnu osavus- ja lauamängude klubi looja on Pärnu pensionäride liidu juhatuse esimees Maire Miglai, kes Tallinnas Salme kultuurikeskuses festivalil auhinna vastu võttis. Eelmisel kevadel asutatud ja kiiresti populaarseks saanud klubi pälvis tunnustust kui uus ja tore eakate suhtlusvorm, samuti rahvaspordi propageerijana.

Vaike Viileberg on Tori sotsiaalmaja suure südamega vabatahtlik, kes aastaid on juhendanud psüühiliste erivajadustega inimeste kunstiringi, tegelnud lastega ja jutustanud õpetlikke lugusid jutuhommikutel. Eakate festivali elutööauhinna sai represseeritute Murtud Rukkilille ühing, Eesti elu peegeldaja auhinna aga pälvis Eesti Televisioon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles