Romet Mihkels otsustas mugavustsoonist välja astuda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Romet Mihkels on oma vanale armastusele, kõrgushüppele truuks jäänud. Parematel päevadel 2.10 ületanud mees kaitseb meeleldi koduklubi spordiau.
Romet Mihkels on oma vanale armastusele, kõrgushüppele truuks jäänud. Parematel päevadel 2.10 ületanud mees kaitseb meeleldi koduklubi spordiau. Foto: KJK Altius

Pärnu Altiuse klubis noori sportlasi juhendav 32aastane Romet Mihkels sooritas edukalt rahvusvahelise kergejõustikuliidu (IAAF) teise taseme lektori eksami.

“2013. aasta sügisel osalesin Tallinnas IAAFi lektorite esimese taseme koolitusel, kuhu iga riik sai välja panna ühe esindaja. Kui mulle nüüd pakuti võimalust Saksamaal aste kõrgemale tõusta, haarasin väljakutsest kinni,” rääkis nii Altiuse klubis kui Sauga põhikoolis lapsi koolitav Mihkels.

“Veidi küll kõhklesin, sest kursuse läbimine nõuab väga tõsist suhtumist ja õppimisele tuleb palju tunde uneaega ohverdada. Aga mugavustsoonist väljumine ja enda proovilepanek tekitasid juba sportliku hasardi,” lisas treener Mihkels.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles