Tele2 karakterid sündisid, kõhud kõveras

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tele2 kuvatõmmis

Tele2 reklaamisketšides Jan Uuspõllu ja Evelin Võigemasti kehastatud ülikoomilised karakterid on kõigi nende kolme aasta jooksul olnud algusest lõpuni Kenneth Bärlini fantaasia ja kätetöö vili. Äsja sai taas üks uute tegelastega sketš purki pandud – milline, seda ta veel öelda ei saa.

“Agentuur Utopia eesotsas Leslie Laasneri ja Alvar Jaaksoniga mõtlevad loo välja: et Evelin on seekord selline mees ja Jan selline naine või vastupidi. Mõtlen natuke ja siis hakkavad kostüümiproovid – pakun variante välja,” kirjeldab Bärlin tööprotsessi. Tibide sketši välimuse viksis ta seejuures maha elust enesest – Stockmannis šoppajate pealt.

“Käisin reedeti seal toidupoe ees istumas ja vaatasin neid vene baba’sid, kes seal ostmas käivad. Sealt oli nii hea maha viksida: kivi otsas kivi, gepardi otsas veel ussimuster ja kristallist müts. See oli sarja üks ägedamaid sketše, mida tehes ei suutnud keegi naeru kinni hoida – need olid nii üle piiride kostüümid,” tunnistab Bärlin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles