Kenneth Bärlini tee moeparnassile algas Rüütli tänavalt

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kenneth tööpostil: modellidega moe- ja ilupäeval Port Arturis – need komplektid sobitas ta kokku kaubanduskeskuses oleva valiku põhjal (vaata ka pildiriba).
Kenneth tööpostil: modellidega moe- ja ilupäeval Port Arturis – need komplektid sobitas ta kokku kaubanduskeskuses oleva valiku põhjal (vaata ka pildiriba). Foto: Urmas Luik

“Tagantjärele mõeldes arvan, et tegin õigeid valikuid. Ma ei tormanud Pärnust kuhugi midagi edasi õppima, et seda siis kellelegi ette näidata,” lausub Eesti hinnatumaid stiliste Kenneth Bärlin (38), kelle tööpäevad lendavad mööda sõudes, teles ja ajakirjades saatejuhte, näitlejaid, modelle ja popartiste stiilseks riietades.

On üsna tavaline, et tippspetsialisti tööpäeva tuleb mahutada saatejuhtide riietamine rahvusringhäälingu hommikuprogrammides, Krista Lensini saatesalvestus, Karl-Erik Taukari riietamine ajakirja fotosessiooniks ning Jan Uuspõllu ja Evelin Võigemastiga uue koomilise sketši salvestamine Tele2 jaoks.

Bärlin ei ole moekunsti üheski koolis õppinud, kogu sellega kaasneva oskusteabe on ta omandanud intuitsiooni ja praktilise kogemuse kaudu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles