Linn tutvustab infotunnis kaasavat eelarvet

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raha.
Raha. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Pärnu linnavalitsus kutsub järgmise nädala lõpus huvilisi kaasava eelarve infotundi.

Infotunnis tutvustatakse kaasava eelarve projekti, räägitakse selle eesmärgist, jagatakse nõuandeid ettepanekute esitamiseks ja analüüsitakse eelmise aasta kogemust.

Kaasava eelarve projekti raames antakse linnaelanike otsustada 30 000 euro investeerimine. Paigutamaks 30 000 eurot linnaeelarves nii, et see vastaks kõige enam pärnakate soovidele, oodatakse konkursile ideid 19. oktoobrist 15. novembrini. Ideid võivad esitada kõik, ka mittepärnakad.

Kaasava eelarve hääletus toimub 15. detsembrist 15. jaanuarini. Oma lemmikidee poolt saavad hääletada vaid Pärnu linna elanikud.

Kaasava eelarve projekti infotund on linnavalitsuses ruumis 103 reedel, 16. oktoobril kell 15.

Sel aastal esimest korda ellu kutsutud kaasava eelarve konkursiga anti 30 000 eurot Pärnu jõe tervisepargi rajamiseks. Tervisepark tuleb Räämale sõudeklubi Pärnu naabrusesse, kuhu sel sügisel paigaldatakse pingid ja välijõusaal ning järgmiseks kevadeks väliujula.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles