Krossiässad kimavad homme Kiltsi lennuväljal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildi allkiri: Tsiklid sööstavad kaks tundi kestvale motomaratonile.
Pildi allkiri: Tsiklid sööstavad kaks tundi kestvale motomaratonile. Foto: Urmas Luik

Homme stardib Haapsalu külje all Kiltsi lennuväljal mootorratturite kestuskrossi Eesti meistrivõistluste etapil paarsada sportlast ja paremus selgitatakse tosinas masinaklassis.

Pärnumaa sõitjaid läheb kaks tundi kestvale võidukihutamisele viiest klubist: esindatud on Paikuse, Pärnu, Tihemetsa, Audru ja Stingray Extreme klubi. Üle 40aastaste seenioride klassis on meie meestest medalipretendendid Toivo Nikopensius, Aivo Rabbi ja Vesa Lindholm ning kümme aastat vanemate arvestuses jahivad kõrgeid kohti Jüri Makarov, Madis Pool ning Jaanus Nuut. Quadracer`ite võidukihutamisel näeb üle pika aja rajal taas Taavi Raadikut ning õrnema soo auhindu lähevad jahtima Johanna Saareke ja Kaisa Mumma.

Enduroklassis võistlevad Kiltsi krossirajal Jüri Koger ja Endrik Raal. E1-klassis sõidab Karl Saat, E3-klassis Egon Üpraus ja Jarmo Lehiste ning juunioride 85 ccm arvestuses jahib auhinda Jörgen-Matthias Talviku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles