Aasta koolitaja tiitel tuli Pärnumaale

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa kutsehariduskeskuse õpetaja  Lembit Miil.
Pärnumaa kutsehariduskeskuse õpetaja Lembit Miil. Foto: Urmas Luik

Täiskasvanud õppija nädala avaüritusel tunnustas haridus- ja teadusminister Jürgen Ligi  aasta õppijat, koolitajat, õpitegu, koolitussõbralikku organisatsiooni ja omavalitsust. Aasta koolitajaks tituleeriti Pärnumaa kutsehariduskeskuse õpetaja Lembit Miil ja aasta õppijaks nimetati Pärnus õpinguteed alustanud vanemmehaanikuna töötav Ivan Boitšuk.

Aasta õpiteo tiitel anti Tartu ülikooli väärikate ülikoolile.

Aasta õppija Ivan Boitšuk on 34aastane Shedfish OY vanemmehaanik, kes omandas keskhariduse Pärnu täiskasvanute gümnaasiumis ja lõpetas käesoleval aastal Eesti merekooli.

Aasta koolitajaks valitud Pärnumaa kutsehariduskeskuse väga selge ja arusaadava õpetamisstiiliga õpetaja Lembit Miil valdab suurepäraselt oma aineid: mehaanikat ja metallitööd, tehnilist ja masinjoonestamist, masinaehitust, pneumaatikat ja hüdraulikat.

Lembit Miili tunnustati aasta koolitaja tiitliga ka Pärnumaal.

Aasta õpitegu on Tartu ülikooli väärikate ülikool, mis tegutseb Pärnuski, seal antakse eakatele võimalus elukestvaks õppeks ja toetatakse seeläbi nende toimetulekut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles