Rääma kooli lapsed aitavad koolikaaslasel paraneda

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu Rääma põhikool kogus traditsioonilisel heategevuslaadal 335 eurot, mis tänavu läheb õpilasesinduse ettepanekul koolikaaslase Kareli taastusraviks.

"Kahepäevane heategevuslaat Kareli heaks andis minu arvates supertulemuse, hinnad olid ju väikesed: 20, 30, 50 senti," kirjeldas Rääma kooli direktor Elmo Joa.

Direktori ütlust mööda teadis iga laps, millise eesmärgi nimel ta tegutseb. "Igaüks, kes aitas neid suurepäraseid suupisteid, magusaid ampse, kauneid käsitöötooteid valmistada, andis oma panuse. Suur aitäh teile! Olen kõigi Rääma kooli laste vanemate kokakunsti suur austaja," tunnustas direktor.

"Üks tore poiss Gregor, kellel polnud midagi müüa, kuid kes tahtis nii väga kaubelda, tõi müüki Männipargist korjatud kuusekäbid, ilusad ja suured, hind oli 20 senti tükk. Tundub ehk uskumatu, kuid ta sai kaubast lahti! Nüüd on ka koolijuhi lauanurgal kaks kuusekäbi," kirjeldas Joa ja jagas oma rõõmu Facebooki vahenduselgi.

Kareli ema töökaaslased ISSist soovisid samuti oma panuse anda ja tulid laadakaupa ostma. Kui kaupa juba nappima hakkas, poetasid nad raha annetuskasti.

Kogu kool soovib Karelile kiiret paranemist ja ootab teda kooli tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles