Noor ettevõtja: IT-valdkonnas on hõlbus alustada

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
21aastane tarkvaraarendaja Oliver Sild julgustab teisigi noori ettevõtlikkusele. “Kui sul on idee, vii see lihtsalt ellu,” andis ta kahtlevatele noortele soovituse.
21aastane tarkvaraarendaja Oliver Sild julgustab teisigi noori ettevõtlikkusele. “Kui sul on idee, vii see lihtsalt ellu,” andis ta kahtlevatele noortele soovituse. Foto: Erakogu

Rahvusvahelises Tšehhi ärikiirendis JIC Starcube veebitarkvara arendava Esec Solutions OÜ asutaja ja tegevjuhi Oliver Silla sõnutsi sõltub noore ettevõtluses läbilöömine suuresti sellest, kui hästi suuta end ise maksma panna.

Kindlasti oleneb noore ettevõtja jutu järgi palju tegevusalastki. Samal ajal on ta seda meelt, et infotehnoloogia on valdkond, kus noorel on mõnegi muu alaga võrreldes hõlpsam ettevõtjana alustada.

“Sellega ju noored nüüdisajal tegelevadki, nad on internetiga üles kasvanud,” põhjendas Sild ja tõi näite, et mõnegi noore eestlase loodud ja just infotehnoloogiaga tegelev idufirma on saavutanud viimasel ajal edu. Muu hulgas leiab Sild, et kui on hea nišš ja kui osata ennast ja oma teenust hästi müüa, pole ettevõtjana toime tulla kuigi keeruline.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles