Valdade tipud villivad siidrit, õmblevad ja hooldavad metsa

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevõtlusnädalale pani särava punkti tunnustusüritus "Pärnumaa aasta ettevõtted", laureaadid ja nominendid võtsid auhinnad vastu Estonia Resort ja SPA vastses restoranis Noot.
Ettevõtlusnädalale pani särava punkti tunnustusüritus "Pärnumaa aasta ettevõtted", laureaadid ja nominendid võtsid auhinnad vastu Estonia Resort ja SPA vastses restoranis Noot. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Klaasikunstnik Anna-Maria Vaino valmistatud ainukordsed auhinnad jõudsid Pärnumaa ettevõtjate tunnustusüritusel omavalitsuste tippudeni.

Pärnu ettevõtluse peaauhinna andis linnapea Romek Kosenkranius AS Reiden Plaadile. Ettevõttes on 40 töötajat, keskmine palk 1400 eurot ja lisandväärtus töötaja kohta 148 000 eurot.

Viie valla, Vändra alevi ja Sindi linna juhid tänasid oma eduettevõtjaid Nõmme klaasi- ja keraamikastuudios autoritööna valmistatud klaasist meenetega, mida ilmestab omavalitsuse värvides triibustik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles