Naali-Marie Liivrand: Lõpetagem linlaste orjastamine!

Naali-Marie Liivrand
, Pärnu kodanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naali-Marie Liivrand.
Naali-Marie Liivrand. Foto: PP

Austatud delegaat Pärnu linnavolikogus! 15. oktoobril 2015 on volikogu päevakorras heakorraeeskiri ja koormise kehtestamine, kus arutamisel on koormise täitmine teise isiku poolt.

Juba 18. mail 2006 kinnitas Pärnu linnavolikogu määrusega number 23 heakorraeeskirja, mille 10. paragrahv annab võimaluse delegeerida linnale kuuluva puhastusala koristamine majandusosakonnale.

2. juunil 2006 andsin majandusosakonnale avalduse ja palusin oma 250ruutmeetrisel puhastusalal teha hooldustööd ära linnal. 19. oktoobril 2006 kinnitas volikogu koormise maksumuseks 44 eurot (toona 690 krooni) kuus, aastas 529 eurot (8280 krooni). Minu pension on 315 eurot ja sellest pean maksma rahalist koormist 14 protsenti, seega aastas üle poolteise kuu pensioni! Nagu isegi võite aru saada, käib selline summa pensionärile üle jõu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles