Spordikooli ujula peab veel paar aastat vastu

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pese või ise! Pärnu spordikooli direktor Tiit Aasma on rahul, et spordikooli ujulas (endine Koidula ujula) käijate kasutada on tuttuued töökorras dušid.
Pese või ise! Pärnu spordikooli direktor Tiit Aasma on rahul, et spordikooli ujulas (endine Koidula ujula) käijate kasutada on tuttuued töökorras dušid. Foto: Urmas Luik

Koidula gümnaasiumilt Pärnu spordikoolile üle läinud ujula paremad päevad on küll ammu selja taha jäänud, ent spordikompleks peab visalt vastu.

Enne kui Pärnusse pole uut linnaujulat ehitatud, peab Metsa tänaval asuv ujula suutma ära teenindada kõikide linna üldhariduskoolide kohustuslikud ujumistunnid ja need spordikooli alad, mis vajavad trennideks basseini.

Et 1982. aasta lõpus valminud ja aja jooksul kordi renoveeritud ujula suudaks veel vähemalt paar aastat pildil püsida, lasi spordikool töömeestel basseinid, pesuruumid ja torustiku asjatundja pilguga üle vaadata ning kõige kriitilisemad kohad remontida. Kompleksi uuendamisele kulus ümmarguselt 38 000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles