Vaata, mis toidud olid kohvikute nädalal rahva lemmikud

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohvik-restoran Piparmünt pakkus kohvikute nädalal eelroana sinimerekarpe valge veini ja porrukastmes.
Kohvik-restoran Piparmünt pakkus kohvikute nädalal eelroana sinimerekarpe valge veini ja porrukastmes. Foto: Piparmünt

Pärnus 3.–11. oktoobrini toimunud kohvikute nädalast sai osa 6200 inimest. Võimalust anda teemanädala korraldajatele küsitluslehe kaudu tagasisidet kasutas veidi üle 2000 inimese.

Korraldajad küsisid, mitut kohvikut nad plaanivad teemanädala jooksul külastada, milline väisatud kohtadest on senine lemmik ja milline maitstud roogadest avaldas enim muljet.

Ehkki kõik 23 kohvikute nädalal osalenud kohta koostasid teemanädalaks seitse eurot maksva eripakkumise, mis koosnes eelroast, desserdist ja teest või kohvist, ei osutunud üllatuslikult populaarseimaks magustoidud, vaid hoopiski soolased road.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles