Eesti sõudehooaeg lõppes Emajõel

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalevi naiskond (paremalt): Karolina Turkova, Kristel Gustavson, Marite Einland, Grete Alttoa, Andra-Laura Meeksa, Eliisa Alliksaar, Helen Tinkus ja Koidu Killing.
Kalevi naiskond (paremalt): Karolina Turkova, Kristel Gustavson, Marite Einland, Grete Alttoa, Andra-Laura Meeksa, Eliisa Alliksaar, Helen Tinkus ja Koidu Killing. Foto: Erakogu

Tartus võistles hooaega lõpetades üle 30 kaheksapaadi, kahe nädala pärast sõidavad tipud Bernis Armada võidusõidul ja jäävad siis Horvaatiasse suve pikendama.

Legendaarsele üheksa kilomeetri pikkusele ühepaatide võidusõidule Wohlensee järvel lähevad Pärnust Eesti tänavust spordisuve MM-pronksiga kaunistanud neljapaadimehed Kaspar Taimsoo, Tõnu Endrekson, viimane eestlasest Armada Cupi võitja Allar Raja ja Andrei Jämsä pluss kahepaadis MMil sõudnud Sten-Erik Anderson ja Kaur Kuslap.

“Sealt läheme kolmeks nädalaks vanasse tuttavasse Skradinisse harjutama. Seal on soe, aga kuldsed ilmad on veel meil Pärnuski. Tulime just vee pealt, hing lausa laulab,” rääkis sõudekoondise peatreener Matti Killing.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles