Juhtkiri: Kohvikusse ja kohvikusse

Arvamustoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimees.
Pärnu Postimees. Foto: PP

Pärnu esimene kohvikute nädal on ajalooks saanud ja kindlasti ajalukku läinud kui esimene sellelaadne ettevõtmine, mis kasvas välja kevadisest menukast Pärnu restoranide nädalast.

Lühidalt toimunut hinnates ja kokku võttes ei ole põhjust muud nentida, kui et kohvikute nädal läks korda, isegi hoolimata sellest, et üks väljareklaamituist – kohvik Komfek – tegelikult selleks ajaks uksed kinni pani. Selline käitumine on mõnevõrra kummaline.

Kiirpilk kohvikute nädalale tõestas, et huvilisi, kes ühisturunduse ja erimenüü abil sööma-kohvitama meelitati, oli palju. Mõnes paigas juhuslik külastaja istekohta ei leidnudki ja pidi kohvi topsis kaasa ostma. See pole sugugi halb, sest kõigile ettevõtjatele, kes suvepealinnas väljaspool hooaegagi kohvikut, restorani, sööklat või trahterit peavad, soovime 100protsendist täitumust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles