Kus on teeremont, seal lõõmavad kired

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haapsalu maantee teeremondi tähtaeg on teisipäev, siis peaks Vana-Pärnu tuiksoonel liiklejaid rõõmustama uhiuus asfaltkate.
Haapsalu maantee teeremondi tähtaeg on teisipäev, siis peaks Vana-Pärnu tuiksoonel liiklejaid rõõmustama uhiuus asfaltkate. Foto: Ants Liigus

Vana-Pärnus Haapsalu maantee ja Siimu silla juures remonditaval teel tipptundidel ajutiste fooride taha tekkivad ummikud ajavad kiirustavatel autojuhtidel harja punaseks, tee-ehitaja soovitab tööde perioodil varuda sõiduks rohkem aega ja kannatlikku meelt.

Pärnu Postimehe poole on pöördunud mitu autojuhti, kellel Vana-Pärnu tuiksoone teekatte uuendamine on kopsu üle maksa ajanud. Häiritud autojuhte on pahandanud teele tekkinud ummikud, liiklusmärkide vähesus ja freesitud tee teravad ääred.

Toimetusega ühendust võtnud autojuhi sõnade kohaselt jäi ta hommikuste ummikute tõttu tööle veerand tundi hiljaks ja ta soovib teada, kui kaua teetööd veel kestavad. Enda jutu järgi 17 minutit ummikus istunud autojuhi sõnutsi ei leidnud ta Pärnu linna kodulehelt Siimu silla ja Haapsalu maantee teekatte remondi kohta muud teadet peale selle, et liiklus võib olla häiritud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles