Mängijad hiilgasid platsil, poolehoidjad tribüünil

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Timo Tammemaa tegi kaasa koondise pika treeningtsükli, mängis EM-alagrupis terve mängu tugeva Prantsusmaa vastu ja jätkab nüüd Pärnu klubis.
Timo Tammemaa tegi kaasa koondise pika treeningtsükli, mängis EM-alagrupis terve mängu tugeva Prantsusmaa vastu ja jätkab nüüd Pärnu klubis. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Täna-homme Sofias medalimängudega kulmineeruvatel Euroopa võrkpallimeistrivõistlustel jätsid templeid mällu nüüd juba kodus eestlasedki.

Meeskond oli lähedal veerandfinaali pääsemisele, lõpetas 11. ehk kõrgeimal kohal kui kontinendi esivõistlustel kunagi varem. Poleks ime, kui peatreeneri ja mõne mängumehe hind nende nelja vahva mängu järel ülespoole hüppaks ja Cretu, Venno, Täht, miks mitte veteranid Toobal ja Rikbergki pakkumisi saaks.

Eesti võrkpalli rahvusmeeskonna eelmine pikaaegne peatreener Avo Keel ei laskunud profina hinnangutes emotsioonidesse, vaadates praeguse meeskonna esinemist Torino alagrupis ja play-off-mängus Busto Arizios pigem analüütiliselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles