Ammende villa uus peakokk võtab oma tööd kui tippsporti

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kokana on Mihkel Heinmets nõudlik nii enda kui ka oma köögipersonali suhtes: mööndusi kvaliteedi osas ei luba ta ka siis, kui on hirmus kiire.
Kokana on Mihkel Heinmets nõudlik nii enda kui ka oma köögipersonali suhtes: mööndusi kvaliteedi osas ei luba ta ka siis, kui on hirmus kiire. Foto: Urmas Luik

Pärnu Ammende villa peakokk Mihkel Heinmets on valmistanud süüa nii aborigeenide kommuuni sööklas kui Michelini tähtedega pärjatud tipprestoranides.

Kõlab uskumatult, et pista ühte lausesse, ometi on nii burgeriputkad, õhku tõstetud à la carte restoran, teatraalsed õhtusöögid kui teenistus reisipraami köögis osa Mihkel Heinmetsa kirevast elust ja arengust hinnatud peakokaks.

Igast kogemusest annab midagi õppida. Kas just kulinaarselt, kuid silmaringi avardamise mõttes ikka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles