Vaprus sai kodus valusa kaotuse

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vändra Vapruse jalgpallimeeskond jäi Eesti meistrivõistluste esiliigaturniiri 33. vooru mängus kodus napilt alla Tallinna Kalevile.

Duell Vändra ja pealinna meeskonna vahel algas pärnumaalastele positiivses võtmes, kui Martin Pärn Vapruse juba 11. minutil juhtima viis.

Juhtohjad püsisid vändralaste käes vaid mõne minuti. 17. minutil seadis Innar Paal jalule viigi ja minut hiljem viis Silver Alex Kelder Kalevi juhtima.

Järelejäänud mänguajal rohkem väravaid ei sündinud ja nii saigi Tallinna Kalev kirja 2:1 võidu. Vändra meeskond pidi viimased pool tundi mängima vähemuses, sest kohtunik saatis tõsise vea teinud Andro Aaviku juba varakult duši alla.

Võit oleks hoidnud Vapruse meistriliiga kursil, kuid kaotus langetas meeskonna tabeli tagumisse otsa, mis tähendab ohtu pudeneda esiliiga B-tasandile.

Esiliiga esikolmikukohad on tänavu kindlalt meistriliiga meeskondada duubelrivistuste päralt. Sealt edasi on turniiritabel aga väga tihe ja teoreetiliselt võivad pääsu eest meistriliigasse heidelda veel kõik iseseisvad meeskonnad.

Parimad šansid on järgmiseks hooajaks kõrgemasse seltskonda tõusta Rakvere Tarval ja Tallinna Kalevil, kel punkte vastavalt 43 ja 42. Kuuendal kohal on 40 punktiga Nõmme Kalju II meeskond, seitsmendal 38 punktiga Tartu FC Santos, kaheksandal 38 punktiga Kiviõli Irbis ja üheksandal 37 punkti kogunud Vändra Vaprus. FC Kuressaarel on kümnendana 35 punkti.

Vändra Vapruse järgmine mäng on pühapäeval kodus Nõmme Kalju II meeskonnaga. Kahes viimases voorus mängitakse kodus FC Kuressaarega ja võõrsil FC Santosega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles