Jalgpallinaiskond võitis kulla puhaste paberitega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taas Eesti meistritiitliga pärjatud Pärnu naiskond on kahel hooajal kõik mängud võitnud.
Taas Eesti meistritiitliga pärjatud Pärnu naiskond on kahel hooajal kõik mängud võitnud. Foto: Urmas Luik

Terve hooaja ülivõimsalt Eesti naiste jalgpalli valitsenud Pärnu naiskond põrmustas viimases mängus kodupubliku silme all FC Flora tulemusega 4:0.

“Kuigi meistrikuld oli meil võidetud juba neli vooru enne hooaja lõppu, tahtsime viimases mängus Flora vastu pakkuda kodupublikule korralikku esitust ja see õnnestus suurepäraselt,” rääkis kodulinna naiskonda juba veerandsada aastat juhendav Jüri Saar. “Oleme suutnud pikka aega liigamängudes kaotusi vältida, eelmiselgi aastal võitsime kulla puhaste paberitega. Viimane punktikaotus pärineb meil 2013. aasta juulist, kui mängisime FC Levadiaga 2:2 viiki.”

Pallilahing Floraga oli saanud kesta vaid kuus minutit, kui meie poolkaitsja Kaire Palmaru avas võimsa pommlöögiga skoori. Kuigi pealinna tiim, kelle ridades mängisid paljud Eesti rahvuskoondisse kuuluvad naised, üritas initsiatiivi haarata, likvideeris meie kaitseliin juba eos vastaste rünnakukatsed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles