Buss sõidab peatuseni vaid helistamise peale

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tabria peatusest tuli eile lõuna ajal üks sõitja bussile ja väljus kaks, AS Hansa Bussiliinide bussijuht Lembit Pais kiitis praegust süsteemi.
Tabria peatusest tuli eile lõuna ajal üks sõitja bussile ja väljus kaks, AS Hansa Bussiliinide bussijuht Lembit Pais kiitis praegust süsteemi. Foto: Ants Liigus

Lõunane Suigu buss võtab Pärnust peale käputäie ootajaid, neist kaks on ostnud pileti Tabriasse – külla, kuhu buss sõidab vaid siis, kui keegi sinna tahab, või on dispetšer bussijuhti teavitanud sealt bussi peale tulijast.

Veerandsaja kilomeetri kohta tuleb palju kruusa- ja vähem asfaltteed ning peatusi, milles keegi ei välju ega tule peale. AS Hansa Bussiliinide bussijuht Lembit Pais keerab keskendunult rooli ja soovib väljujatele lahkesti head päeva. Viisakus on rohkem kui vedajafirma kaubamärk ja temasugusel juhil näib see veres olevat.

“Ettehelistamine on hea,” mainib Pais.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles