Kunstide maja laululapsed võistlesid Leedus ja Makedoonias

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu kunstide maja noored Merily-Anett Hallik, Diandra Kirs ja Elizabeth Meedla õpetaja Endla Murdi ja konkursi korraldaja Marjan Kataroskiga Makedoonias Prilepis.
Pärnu kunstide maja noored Merily-Anett Hallik, Diandra Kirs ja Elizabeth Meedla õpetaja Endla Murdi ja konkursi korraldaja Marjan Kataroskiga Makedoonias Prilepis. Foto: Erakogu

Endla Murdi laulustuudio õpilased osalesid Makedoonias rahvusvahelisel lastelaulukonkursil Asteriks ja Leedus Nidas konkursil Nida InterComm.

Leedus esinesid Pärnu kunstide maja noored solistid Kaisa Rõngas ja Karmen Mardik koos rahvamuusikaansambliga Cantelo ning saavutasid laureaaditiitli.

Makedoonias pälvis Merily-Anett Hallik 12–14aastaste vanusekategoorias kolmanda koha ja kutse rahvusvahelisele konkursile Ungarisse, samas vanuseklassis sai neljanda koha ja žürii eripreemia Elizabeth Meedla ning viienda koha ja žürii eripreemia Diandra Kirs.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles