Vecta Design vallutab maailma lagede ja valgusega

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik

Ääretus vaikuses lendab seinalt vastu värviline hiidpapagoi, pea kohal helendavad pilvepadjad ja kogukas kõrvits valgustab ümbrust nagu muinasjutus, mis avaneb Lao tänavas väliselt teistest eristumatus hoones.

Siin, kunagise kaupluse kahe korruse müügisaalides rendipinnal tegutseb ettevõte, mis on kuulsam välis- kui kodumaal, sest eksport moodustab toodangust 95 protsenti. Siinsed töötajad kannavad valgeid kindaid ja on keskendunud tulemusele ettevõttes, mis on ainus pinglagede tootja Baltimaades ja mille stendid Milano EXPO-l, Frankfurdi ja Müncheni messidel, sisutus- ja disainimessil Habitare Soomes on pannud uudistajad ahhetama.

Fuajee seinal on nähtaval sertifikaadid ja tunnustuskirjad, alusel auhindade hulgas Pärnu maa- ja linnavalitsuse omad kinnitusena, et OÜ Vecta Design on Pärnumaa aasta 2015 parim ettevõte ja edukaim uuendaja. Varasemast on siin Pärnumaa tõusva tähe auhind ja Pärnu linna ettevõtluse peaauhind alustavale eksportijale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles