Jah-sõna ei tähenda veel ostusoovi

Annika Poldre
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui nõustudtetelefonimüügiga ega uuri tehingu tingimusi, võitegi jääda sõltuvusostjaks.
Kui nõustudtetelefonimüügiga ega uuri tehingu tingimusi, võitegi jääda sõltuvusostjaks. Foto: Ants Liigus

“Telefoni teel kauba ostmine on tüütu nuhtlus,” ütles naine, kelle nimi on toimetusel teada, kuid kes ei soovi lehes nimega esineda. Küll aga soovib ta, et teised naised telefoni teel ostuotsust tehes oleksid targemad ja pigem loobuksid tehingust.

“Oli selline hetk, kus mõtlesin, et ostaks endale midagi ilusat,” mäletas ta täpselt seda päeva, kui telefon helises ja naishääl uuris, kas vastaja on huvitatud uuest pesutootest. Sõbrannalikult pärides, millise firma pesu naine kannab ja kas on sellega rahul, pakkus helistaja prooviks uut ja elegantset eksklusiivpesu. Naine nõustus.

Kaup saabuski mingi aja pärast pappkarbis otse postkasti. Toode osutus ei millekski eriliseks. Kilepakendile, millesse pesu oli pakitud, oli kleebitud tekst: “Pakendi rikkumisel ei kuulu toode tagastamisele. Antud toodet on võimalik vaid vahetada sama toote vastu.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles