Staadioni avavõistlusele juba mõeldakse

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hoone ehitus käib, jalgpalliväljak jääb aga külmade tulles kevadisi töid ootama.
Hoone ehitus käib, jalgpalliväljak jääb aga külmade tulles kevadisi töid ootama. Foto: Ardi Truija

Eile nurgakivi saanud Pärnu Rannastaadioni tribüüni ehitus kestab edasi, muud staadionitööd jäävad külmade tulekul kevadet ootama, aga juba praegu unistatakse seal järgmisel hilissuvel publikut paeluvatest võistlustest.

“Pärast Rio de Janeiro olümpiat kutsume kergejõustiklased Pärnu staadioni avamisel vormi realiseerima,” arutasid treener-korüfee Ando Palginõmm, ta noorem kolleeg Romet Mihkels ja kergejõustikukohtunik Priit Neeme. “Ja retrovõistluse teeme Pärnu tippkergejõustiklastele Henri Soolale, Martin Vihmannile ja Rene Orumanile, kel polnudki õnne kodulinnas võistelda.”

Nurgakivi panekul toonitas Pärnu linnapea Romek Kosenkranius, et Pärnu viimaste aastate suurejoonelisima rajatise staadioni valmimisega saab üks osa linnast korda ja kauane ranna rajooni häbiplekk kaob. Ka pidas ta oluliseks, et Pärnu linn on saanud jalad sedavõrd alla ja suudab nii suure objekti 80 protsenti kuludest ehk viis miljonit eurot ise kanda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles