Korvpallurid alustasid Balti liigat 24punktilise kaotusega

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Sadama korvpallimeeskond alustas Balti liigat kaotusega. Foto on illustreeriv.
Pärnu Sadama korvpallimeeskond alustas Balti liigat kaotusega. Foto on illustreeriv. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu Sadama korvpallimeeskond pidi Balti liigas tunnistama võõrsil Valmiera Ordo 24punktilist paremust.

Pärnu meeskond oli oma Balti liiga tänavuses esimeses mängus esimese veerandi mängus (20:20), kuid poolajaks oli Valmiera – Läti liiga ühe liidri – edu juba ilmne: 45:30.

Teine veerand saigi otsustavaks, sest ülejäänud veerandite skoor oli Pärnu poolt vaadates igati viisakas. Lõpusireeni kõlades olid lätlaste võidunumbrid 89:65.

Valmiera oli lauas üle 45:29, korvisöödud Valmierale 24:16, pallikaotused lätlaste poolt vaadates 15:14. Kahesed Valmiera kasuks 53:47 protsenti, kolmesed koguni 50:24 protsenti (Valmieral tabas 26 viskest 13), vabavisked 53:80 protsenti.

Pärnakate poolel säras Andrew Warren, kes viskas 32 punkti ja võttis viis lauapalli. Warren tabas 16 viskest 12. Robert Valge sai kirja 9 punkti, Joonas Järveläinen 8, Silver Leppik 5 punkti. Üle 11 minutit mänginud uus mees Cory Abercrombie viskas 3 punkti.

Ervin Jonats tõi võitjaile 18 punkti ja võttis 9 lauapalli.  Aihars Škele viskas 16 ja üle 13 minutiga debüüdi teinud Armands Škele 4 punkti.

Pärnu Sadama meeskonna järgmine mäng Balti liigas on kolmapäeval, 28. oktoobril võõrsil Panevežyse Lietkabelise vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles