Vaata, kelle poole kaldub Keskerakonna juhi valimistel Pärnumaa piirkond!

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna kongress valib parteile esimehe 29. novembril, kandideerivad praegune liider Edgar Savisaar ja erakonna aseesimees Kadri Simson. Foto on illustreeriv.
Keskerakonna kongress valib parteile esimehe 29. novembril, kandideerivad praegune liider Edgar Savisaar ja erakonna aseesimees Kadri Simson. Foto on illustreeriv. Foto: ERIK PROZES/

Keskerakonna Pärnumaa piirkonna juhi Marko Šorini sõnul ei ole piirkonna juhatus erakonna esimehe kandidaadi osas seisukohta kujundanud, kuid tema eelistus kaldub Kadri Simsoni poole.

"Tundub, et Keskerakonna liikmed ootavad oma eelistuse avaldamisega viimase hetkeni ja pole oma plaanidest veel teada andnud," rääkis Šorin. Pärnumaa piirkonna lõpptulemust on tema arvates praegu raske prognoosida.

Šorini sõnul peab ta isiklikult väga lugu Kadri Simsonist, kellega nad olid riigikogu valimistel Pärnumaal kaks Keskerakonna esinumbrit. "Kadri on jõudnud vanusesse, kui Savisaar tegi juba suuri tegusid. Nüüd võiks olla Kadri kord," rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles