BBLi sari algas sauna ja lõhkise kulmuga

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu meeskonna peatreener Heiko Rannula on alanud hooajal mullusest enam usaldanud noori mängumehi eesotsas Norman Käbini (palliga) ja Mihkel Kirvega.
Pärnu meeskonna peatreener Heiko Rannula on alanud hooajal mullusest enam usaldanud noori mängumehi eesotsas Norman Käbini (palliga) ja Mihkel Kirvega. Foto: Ants Liigus

Pärnu Sadama korvpallimeeskond kaotas Balti liiga avamängu Valmieras 24 punktiga, testimisele tulnud Cory Abercrombie viidi üheksa mänguminuti järel kulmu õmblema.

Ameeriklane sai kirja kolm punkti ja ühe lauapalli. Vigastus olevat vähem tõsine kui kodusel veteranide turniiril Pärnu haiglas laubaõmblusi saanud, aga ka juba igati tegusal klubijuhil Mait Käbinil.

“Loodame, et pühapäeval Tallinnas TTÜ vastu on Cory taas rivis. Tahaks selle Eesti meistriliigamängu väikevennalt (TTÜ peatreener on alanud hooajast Rait Käbin – E. H.) ikka jõuga ära võtta,” rääkis Mait Käbin. “Mis aga Abercrombiesse puutub, siis ega ta ju meie liikumisi tea, sestap on esialgne kohmetus mõistetav. Vaatame, jälgime teda, aga Tšehhi kõrgliigas oli ta ju edukas, peaks mängumees olema.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles