Murdvaras tõmbas ka tühje loose

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elukutseline varas Janis Skopecs on kohtus siiani kangekaelselt vaikinud.
Elukutseline varas Janis Skopecs on kohtus siiani kangekaelselt vaikinud. Foto: Ants Liigus

Pärnus enam kui paarikümnesse majapidamisse sisse murdnud väärisasjadele spetsialiseerunud sarimurdvarga Janis Skopecsi ohvriks langenute kahjunõuded ulatuvad viiest eurost kümnete tuhandete eurodeni.

See selgus kohtus eile, kui tunnistajapingis said sõna need, kelle koju Skopecs süüdistuse kohaselt läinud aasta sügisel mõne akna või rõduukse kaudu üllatusvisiidi tegi.

Peavõidu sai Skopecs Pärnu ühes lasteaias töötava Maiu (kannatanute nimed muudetud – A. P.) elamisest. See oli läinud aasta 24. oktoobril. Maiu jõudis koju umbes kella kuue paiku. Et abikaasal oli samuti pikk ja pingeline tööpäev selja taga, otsustati, et ei hakata söögiga mässama, vaid õhtustatakse väljas. Kella üheksa paiku naastes ei pandudki esimese hooga tähele, et midagi on valesti. Rahuliku südame ja täis kõhuga suundus Maiu garderoobi riideid vahetama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles