Häädemeeste lasteaias valmis saal

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Häädemeeste lasteaia mudilased kasutavad vastremonditud saali rõõmsasti.
Häädemeeste lasteaia mudilased kasutavad vastremonditud saali rõõmsasti. Foto: Toomas Abel

Häädemeeste lasteaia 47 mudilast said enda kasutusse vastremonditud saali, teistes ruumides lõppes 35 785 eurot maksma läinud remont septembri alguseks. Peatöövõtja oli AS Pärnu REV.

Saali ja ühe rühma tualettruumi täielik remont oli vallas võimalik siseministeeriumi regionaalsete investeeringutoetuste programmist eraldatud 30 418eurose toetusega.

Häädemeeste abivallavanem Toomas Abel rääkis, et saali remont venis kavandatust pikemaks, sest kui põrand oli lahti võetud, ilmnes vajadus teha ettenägematuid töid. Hoone ehitamise ajast 1982. aastast kilpparketiga kaetud saali põrand oli kasutamiskõlbmatu, kulunud ja ajas pinde. Kui ehitajad katte üles võtsid, leidsid nad uksealusest üllatusena ligemale meetrilaiuse kaeviku, milles jooksis torupaar ja mida ääristas silikaattellistest tugisein. Algse projekti järgi pidi torustik jooksma betoonkatte all.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles