Kitsed tekitasid keset Pärnut ohutsooni

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus

Pärnus Mai rajooni ja Raeküla linnaosa vahel asuvast metsatukast läbi mineval Merimetsa tänaval on metsaasukate sagimine muutunud sedavõrd tihedaks, et Pärnu linnavalitsus pidi keset linna panema tee äärde püsti metsloomade eest hoiatavad liiklusmärgid.

Pärnu linnavalitsuse majandusosakonna liiklusspetsialisti Toomas Tammela sõnutsi hakkas Raeküla elanikelt umbes kuu aega tagasi tulema kurtmisi selle kohta, et Merimetsa tänava alguses on kitsesid nähtud ja paaril korral olevat nad autode eest väga napilt üle tee vudinud. “Ühe inimese sõnul oli kokkupõrkest pääsemine olnud vaid sentimeetrite küsimus,” märkis liiklusspetsialist.

Tammela kinnitusel tuli teateid kitsede kohta paari nädala jooksul üle kümne ja nii hakati mõtlema, kas ja kuidas ootamatult tekkinud probleemile reageerida. Et sellele teelõigule paigaldati hiljuti uus asfalt, millel kulgedes võib gravitatsioon mõne autojuhi jalga gaasipedaalil natuke rohkem maapinna poole suruda, kui on lubatud, otsustati panna tee äärde metsloomade eest hoiatavad liiklusmärgid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles