Mõttetalgud jooksuturismi teemal

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna korraldab MTÜ Elujooks Pärnus Estonia Resort Hotel & SPAs mõttetalgud, mille teema on “Eesti maailmakaardile jooksuturismiga”.

Eesti jooksukultuuri eestvedaja ja MTÜ Elujooksu juhatuse esimehe Kristjan Puusilla arvates on sügis just õige aeg jooksuturismi mõttetalguteks, sest enamik selle aasta jooksuüritustest on toimunud ja tehakse plaane uueks hooajaks.

“Jooksuturism on maailmas kogumas järjest enam populaarsust. Paljud maratoonarid ja ultrajooksjad reisivad üle maailma eesmärgiga osaleda unikaalsetel jooksusündmustel, et kogeda midagi uut ja võimast. Eestil on jooksuturistile pakkuda mitmekülgset keskkonda: joosta saab nii metsas, rabas kui linnas, meil on väga hea RMK matkateede ja tervet Eestis kattev turismiasutuste võrgustik ning juba praegu mitu kõrgetasemelist spordiüritust. Mõttetalgutele ootame inimesi, kes näevad Eestil potentsiaali selles turismiharus ja soovivad aidata seda realiseerida,” arutles Puusild.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles