Õigesti pakendatud aiajäätmed viiakse tasuta ära

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Biolagunevatesse kottidesse pakitud puulehed viib AS Ragn-Sells ära tasuta.
Biolagunevatesse kottidesse pakitud puulehed viib AS Ragn-Sells ära tasuta. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu linnavalitsus tuletab meelde, et puudelt langenud lehed ja muud aiajäätmed, mida koduses majapidamises ei soovita kompostida või Paikre prügila kompostimisplatsile viia, veab ära AS Ragn-Sells.

Vedu on tasuta juhul, kui kogutud materjal on pakitud biolagunevatesse kilekottidesse, teatas linnavalitsuse pressiesindaja. Tavalisse prügikotti pakitud aia- ja haljastusjäätmed viiakse minema tasu eest ehk hinnaga 1.48 eurot kott.

Nõuetekohaselt pakitud puulehtede ja muude biolagunevate aia- ja haljastusjäätmete tasuta vedu saab tellida Ragn-Sellsi lühinumbril 15 155 või e-posti teel parnu@ragnsells.ee. Pärast tellimuse esitamist teatab RagnSells päeva, millal vedu toimub. Soovitav on panna kotid veopäeval jäätmeveokile võimalikult ligipääsetavasse kohta.

Puuoksi, võsa ja muid puidujäätmeid võetakse aasta ringi vastu Paikre prügilas Põlendmaal, kus need purustatakse ja taaskasutusse suunatakse.

Biolagunevaid prügikotte saab OÜ Pärnu Haldusteenuste kontorist, mis asub linnavalitsuse hoones Suur-Sepa 16, ja pakendikeskusest Pärnus Pae 1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles