Pärnu ranna rajoonis valmivad uued korterid

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna pannakse nurgakivi Pärnus Villa tänavale ehitatavale korterelamule. Korterelamus on enne nurgakivi paigaldamise algust müümata või broneerimata vaid üks korter.
Täna pannakse nurgakivi Pärnus Villa tänavale ehitatavale korterelamule. Korterelamus on enne nurgakivi paigaldamise algust müümata või broneerimata vaid üks korter. Foto: LVM kinnisvara

Täna südapäeval pandi Pärnu ranna rajoonis nurgakivi hotelli Strand lähedal kerkivale Villa 1 korterelamule, mis on linna viimaste aastate suurim korterelamuarendus.

Ehitatavas neljakorruselises korterelamus on 31 ühe- kuni viietoalist korterit, hoone suletud netopind on 2071 ruutmeetrit. Korterite hind jääb vahemikku 45 000 kuni 270 000 eurot.

Korterelamu arendaja on Villa Üks OÜ, ehitaja Vilcon Ehitus OÜ. Villa 1 arhitektid on Ralf Lõoke, Andro Mänd ja Maarja Kask arhitektuuribüroost Salto. Sisekujunduse autor on sisearhitekt Tiiu Truus.

Korterite müügiga tegeleb LVM Kinnisvara. Selle juhatuse liikme Ingmar Saksingu sõnul on korterelamus enne nurgakivi paigaldamise algust müümata või broneerimata vaid üks korter.

"Tulevased koduomanikud hindavad terviklikku ja läbimõeldud elukeskkonda, kus on mindud projekteerimisel, ehitamisel ja viimistlemisel mitu sammu edasi tavapärastest standarditest," rääkis Saksing.

Saksingu jutu kohaselt panevad Villa 1 korterid aluse uuele tasemel korterelamute kvaliteedis ja energiakasutuses Pärnus. Energiatõhus korterelamu on varustatud nüüdisaegsete tehniliste lahendustega, nagu vesipõrandakütte süsteem, soojustagastusega ventilatsoonisüsteem ja targa maja tehnoloogia.

Korterelamu valmib järgmisel suvel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles