Pärnakaid jagub Saja võrguliigas kõikjale

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu meeskond läheb tänavugi karikajahile kapten Andrus Raadiku järel.
Pärnu meeskond läheb tänavugi karikajahile kapten Andrus Raadiku järel. Foto: Urmas Luik

Laupäeval algavas kunagises Schenkeri, sisult Balti, aga nime järgi Saja võrkpalliliigas peetakse favoriidiks Pärnu võrkpalliklubi, aga enne õhtut ei tohi hõisata keegi.

“Mäng on läbi alles siis, kui paks poiss vilistab,” on kunagine vutitreener Aavo Sarap tabavalt öelnud. Nii võrkpalliski, mille üks võlusid seisabki üllatustes. Kui vaid kaht meenutada, siis sobivad TTÜ tunamullused vägiteod ja fakt, et Pärnu ei tulnud kahel viimasel Schenkeri liiga hooajal kolmegi sekka.

Tänavu alustab sadat 1000 euroga kaasa löövat toetajat kutsuv Saja liiga kuue Eesti (Pärnu VK, Bigbank Tartu, TTÜ, Järvamaa võrkpalliklubi, Rakvere võrkpalliklubi, Selver Tallinn), kuue Läti (Daugavpils Universitate, ASK Kuldiga, Poliurs/Ozolnieki, RTU/Robežsardze, SK Jekabpils Luši, VK Biolars/Jelgava) ja Leedu Vilniuse Flamingo Volley-SM Taurase meeskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles