Via Baltica ääres avatakse burgerirestoran ja võileivapood

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Novembris valmib Pärnus Riia maanteel Neste tankla kõrval ärihoone, kus seab end sisse kaks söögikohta.
Novembris valmib Pärnus Riia maanteel Neste tankla kõrval ärihoone, kus seab end sisse kaks söögikohta. Foto: Urmas Luik

Pärnu kesklinnas aasta alguses avatud burgerirestoran Diner kolib Rüütlist ära Riia maantee äärde Neste tankla kõrvale. Koos Dineriga seavad end Riia maantee serva kerkinud hoones sisse R-kiosk ja tuntud võileivapood Subway.

Põhjusi, miks Tallinnast suvepealinna laienenud söögikoht Pärnu peatänava maanteeäärse maja vastu vahetab, on omanike sõnutsi mitu.

“Rüütli tänav on toitlustusasutusele suvel väga hea piirkond, kuid kuna meil oli kohe alguses plaanis luua Pärnusse üks originaalilähedane ameerikalik 1950ndate stiilis diner ja kahte samasugust söögikohta pidada on Pärnu kohta natuke palju, otsustasime Rüütlist lahkuda ja seada end sisse suures maanteeäärses hoones,” seletas Margus Trempi, kes on Pärnu Dineri üks omanikke.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles