Tervis ja Pärnu haigla pakuvad koos ravituristidele uuringuid

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaakumraviseade. Foto on illustreeriv.
Vaakumraviseade. Foto on illustreeriv. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Spaa Grupp ja SA Pärnu Haigla allkirjastavad koostööleppe, millega hakkavad Eestisse tulevatele ravituristidele teenuseid pakkuma.

Tervis Spaa Grupp teatas, et koostöö testperiood läks kahel asutusel edukalt, mille tulemusel pakuti skandinaavlastele selliseid uuringuid nagu magnetresonantstomograafia (MRT), kompuutertomograafia, eri röntgen- ja ultraheliuuringud.

"Juba aastaid tagasi ekspertide välja pakutud Eesti majandusarengu uus mootor – tervishoiuteenuste eksport ei ole tegelikkuses seni täit tuult tiibadesse saanud. Selles protsessis olulised võtmetegelased on seni jäänud paljuski oma nurka toimetama ja koostööst avanev sünergia kasutamata," ütles Tervis Spaa Grupi juhatuse esimees Jaan Ratnik.

Pärnu haigla juhatuse esimehe Urmas Sule sõnade kohaselt on Pärnu haigla peamine ülesanne tagada kõigile Pärnus abi vajajatele ööpäev ringi kättesaadav kompleksne ja kvaliteetne arstiabi. Samal ajal võimaldab moodsa meditsiinitehnoloogia efektiivne kasutamine Sule väitel abi osutada turistidelegi. Ta lisas, et tulevikus on plaan ühistegevust kindlasti laiendada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles