Topeltõed jagavad välimust ja ametit

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui säravad kaksikõed Guzel ja Lilia on koos, pole neil võõraste pilkude eest pääsu. “Inimesed püüavad aru saada, kas me millegi poolest ka erineme,” seletavad sõsarad.
Kui säravad kaksikõed Guzel ja Lilia on koos, pole neil võõraste pilkude eest pääsu. “Inimesed püüavad aru saada, kas me millegi poolest ka erineme,” seletavad sõsarad. Foto: Urmas Luik

Pärnu kaksikõed Guzel Karhu ja Lilia Uljanitskaja (35) on kogenud kõiki levinumaid ühemunakaksikuid saatvaid klišeesid alates õpetajate ninapidi vedamisest kuni seletamatu telepaatilise sidemeni.

Ühesugune välimus ja olemus pole aga ainsad, mis tatarlannadest sõsarad põnevaks teeb – Guzel ja Lilia on elukutseltki õed. Nad mõlemad on lõpetanud Tallinna tervishoiukõrgkooli õe erialal.

Ehkki õekesed on väga-väga sarnased ja lapsepõlves oli neil võimatu vahet teha, on neid praegu lihtne eristada: Guzelil on tumedam pea ja Lilial heledam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles