Suur jalgpallipäev: linnameeskond püüab kindlustada liigakoha

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Märtsis mängisid Pärnu ja Paide linnameeskonnad Mai kunstmuruväljakul 2:2 viiki.
Märtsis mängisid Pärnu ja Paide linnameeskonnad Mai kunstmuruväljakul 2:2 viiki. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Täna kell 14 kohtub Pärnu linnameeskond Eesti jalgpallimeistriliigas Mai kunstmurustaadionil Paide linnameeskonnaga ja võidu korral kindlustavad pärnakad endale koha liigas ka tulevaks hooajaks.

Turniiritabelis on Paide praegu 27 punktiga seitsmes ja Pärnu 26 punktiga kaheksas. Järgnevad Tartu JK Tammeka on kogunud 22 ja JK Viljandi Tulevik 21 punkti. Et pärast tänast jääb mängida veel vaid üks voor, ei oleks pärnakate võidu korral tagumistel neid enam püüda võimalik.

Pärnakate püsimajäämiseks piisab aga vaid sellest, kui Tammeka ja Tulevik oma viimased mängud kaotavad.

Pärnu meeskonna peatreener Marko Lelov ütles portaalile jalgpall.ee, et kodumeeskond läheb kohtumist võitma. "Viik Paidega ei tähendaks meile mitte midagi,“ märkis Lelov. „Matemaatikutele jätaks see veel võimaluse spekuleerida enne pühapäevaseid Tammeka ja Tuleviku mänge.“

Pärnu kaitsemängija Karl Palatu lootis, et tänast mängu tuleb vaatama palju pealtvaatajaid.

„Oleme küll kaheksandal kohal, kuid selleks, et koht Premiumi liigas säiliks, tuleb viimasteks mängudeks kõik jõuvarud kokku võtta ja vaid võidule mängida!“ teatas Palatu.

Mängust teeb otseülekande portaal jalgpall.ee ja kohtumist saab vaadata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles