Jess! Pärnu linnameeskond jääb meistriliigasse püsima!

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnameeskonna mängijad võivad rõõmustada, sest hooaja alguses seatud eesmärk: jääda meistriliigasse püsima, on täidetud.
Pärnu linnameeskonna mängijad võivad rõõmustada, sest hooaja alguses seatud eesmärk: jääda meistriliigasse püsima, on täidetud. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärast pühapäevaseid Eesti jalgpallimeistriliiga mänge sai selgeks, et Pärnu linnameeskond lõpetab hooaja kaheksanda kohaga ja tagab sellega endale koha kõrgeimas seltskonnas ka tulevaks aastaks.

Täna peetud kohtumistes said mõlemad pärnakate ohustajad, Tartu JK Tammeka ja Viljandi JK Tulevik turniiritabelisse kirja kaotuse.

Tammeka kaotas Tallinnas Ats Purje 88. minutil löödud väravast Nõmme Kaljule ja Tulevik jäi võõrsil alla Sillamäe Kalevile 1:2.

See tähendab voor enne lõppu, et 26 punktiga kaheksandal kohal olevat Pärnu linnameeskonda pärnakatele vastavalt nelja ja viie punktiga kaotavad Tammeka ja Tulevik enam püüda ei saa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles